Tedis
Начало Карта на сайта Вход English 
За Нас
Услуги
Дизайн
Публикуване
Поддръжка
+
Информация
За Контакти
Дизайн
Създаването на проект за изграждане на вашия сайт е първата стъпка, с която започваме да работим. Проектът е връзката между вашите изисквания и нашите ресурси, в него определяме общия изглед на сайта, стъпките през които трябва да се премине и времевия план за тях. На базата на това вече може да се пристъпи към направата на дизайн на сайта. Дизайнът може да разделим на два вида - графичен (и мултимедиен) дизайн и web дизайн.
 
Графичен дизайн
Чрез графичният дизайн се създава изгледа на вашия сайт в статичен вид. Графичният дизайн дава облика и визията на сайта. Това включва създаване на фон, банер, навигационни елементи, меню, цветовото композиране и графично оформление.
 
Web дизайн
Web дизайнът е процес, при който от създадения графичен изглед на вашия сайт се създават web страниците на сайта. Това са HTML страници плюс вграден CSS код. Добавят се и основните графични елементи на сайта под формата на файлове. Целта е да се получи максимално близък вид на сайта с първоначалния графичен дизайн, като същевременно се осигури и максимална съвместимост с най-разпространените броузъри. Не на последно място са и генерирането на валиден според W3C код. Тъй като това е свързано с промяната на разработеното от нас web приложение, този процес трябва да се извърши от нас.

Прочетете повече в Публикуване