Tedis
Начало Карта на сайта Вход English 
За Нас
Услуги
Дизайн
Публикуване
Поддръжка
+
Информация
За Контакти

СЪЗДАВАНЕ НА ДИНАМИЧНИ ИНТЕРНЕТ САЙТОВЕ

Привлекателен дизайн и гъвкаво управление, това отличава направените от нас web сайтове. Създаденото от нас Web приложение - SoftWebsite, на базата на което са изградени нашите сайтове ви осигурява възможността да променяте структурата и съдържанието на вашия сайт по всяко време и на всяко място.

Новини

  В новата версия на SoftWebsite е добавен RSS feed за новините от сайта.

  На сайта ни стартира страница за често задавани въпроси.

Какво Ви предлагаме

Искате Web сайт, но не знаете от къде да започнете или пък сте напълно наясно със съществуващите решения и знаете точно какво търсите?
Във всеки един от случаите, ние сме готови да ви помогнем.

  Предлагаме ви един технологично съвременен сайт с много функционални възможности, висока сигурност и съобразен със световните стандарти.

  Услугите ни включват от цялостно създаване на вашия сайт до редовната му поддръжка и безплатното практическо обучение на обслужващия му персонал.

  Ние сме готови да ви посъветваме и помогнем за рационалното структуриране и организиране на информацията в сайта, което ще доведе до максималното му оптимизиране и функционалност в интернет. 

  Осигуряваме популяризирането на всеки един създаден от нас сайт като го регистрираме към най-главните директории и в над 100 световни търсачки.

  Предлагаме ви необходимата и подходяща насоченост за вашия бизнес сайт.

  Безплатна поддръжка на сайта ви за първите шест месеца. 

Научете повече:

 
За SoftWebsite

  Как да се свържете с нас

  Запитване за цена